Drengetøj eller legetøj – find adventsgaverne til drengen online

Adventsgaver?
Lige om lidt er det 1. søndag i advent og så skal ungerne have adventsgaver. Men hvad skal de have? Og hvis du læser dette blogindlæg nu, er du sent på den! Som så mange andre…

Her kommer et tip fra min verden til, hvordan du nemt og hurtigt finder adventsgaverne til sønnen eller barnebarnet. Det jeg gjorde var at gå på Bilka.dk og købe dem alle – for her finder du mere eller mindre alt og skal derfor kun betale for fragten én gang! Tilmed får du hurtig levering og kan bytte gaverne indtil d.31.1 – også i varehusene.

Mads & Mette børnetøjHer kommer et par idéer til, hvor på Bilkas site, du kan lede efter adventsgaver til drengen:

Legetøj
Hvis kalendergaven er til en dreng, der stadigvæk leger med legetøj, finder du et kæmpe udvalg af legetøj på Bilkas hjemmeside. Her finder du alt fra bamser, dukker, spil til LEGO. Især udvalget af LEGO er imponerende.

Drengetøj
Det er ikke alle drenge, der går op i tøj, men dem der gør vil sikkert blive glad for noget smart drengetøj. På Bilkas hjemmeside er drengetøjet i sejt design og med cool print – køb fx en blå langærmet t-shirt med printet ”Born to rock” eller et par seje boxershorts med tern.

En sej deodorant
Er gaven til en dreng, der går op i sit udseende og hvordan han dufter, så kan du også gå efter en deodorant. En klassiker indenfor deodoranter til teenagedrengen er Axe, der blandt andet fås i varianterne Axe Click, Axe Twist og Axe marine. Interesserer han sig for fodbold vil han nok blive glad for en duft fra David Beckhams populære duftserie.

Find alt dette og meget mere online på Bilka.dk!

Dette indlæg blev udgivet i Julegaver. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.